hypnotherapie of hypnose therapie :

Wat is het en waarvoor gebruiken we het , om direct van wal te steken weet echter niemand ter wereld wat hypnose 100% is, een andere staat van bewustzijn dat weten we , die gelijk staat aan een slaap patroon maar waarvan we ons ten allen tijde steeds bewust zijn van alles wat er gebeurt !

Kan je in hypnose blijven ?  Neen ! dat kan niet. Waarom niet ? Omdat je ook niet normaal kan blijven slapen , aangezien de staat van hypnose een gelijkenis is kan dit niet ...

Ook belangrijk is dat er nooit ergens ter wereld een overlijden gelinkt is die te maken heeft met hypnose . We kunnen dus concluderen dat het veiliger is dan een spuit of een pilletje. Hypnose heeft als bijwerking een ongelofelijke ontspanning !

Kan iedereen in hypnose, het antwoord daarop zal ook verschillen van de ene tot de andere persoon, in onze cursus zou 3% van de wereld bevolking niet in hypnose raken , dus de kans dat je niet in hypnose raakt is reëel klein .

Echter mensen die niet in hypnose willen krijgen we ook niet in hypnose , en zelfs in hypnose blijf je jezelf bewust maar kan je ook uit je hypnose komen als er dingen tegen je natuur wil of religie in zouden gaan, wees je hiervan 100 % bewust !

Wat kunnen we verhelpen met hypnose . wel veel , echter meer dan we weten want we werken namelijk in het onderbewustzijn en dat is waar alles gebeurt al onze automatische dingen, onze automatische piloot dus die door verschillende factoren soms dingen verkeerd interpreteert en dat er daardoor problemen op latere leeftijd uit voortvloeien . Als dingen uit de jeugd komen keren we terug naar de jeugd ja dat kan perfect onder hypnose regressie noemt men dit, waar we dan het probleem gaan aanpakken . 

Een voorbeeld : Zo had ik iemand die sinds zijn geboorte in zijn broek en bed plaste. Dag en nacht 14 jaar lang. Onderzoeken , scanners , pilletjes , straffen , belonen , negeren , niets hielp . Ik ben bij deze jongen geweest en heb hem in 1 hypnose sessie van het bed en broekplassen af geholpen .Dit voelt zo goed , dat je de automatische piloot kunnen zeggen hebt wat hij moet doen voor die jongen en dat het vanzelf moet gebeuren  Wat nu ook gebeurt  is dat de school mij opzocht omdat ze de jongen niet geloofden . Nuja hij wordt niet meer als abnormaal bekeken , hij voelt zich goed, hij voelt dat hij er opnieuw bij hoort . Wat belangrijk is dat hij nu netjes is en niet meer gepest wordt .

Dit is 1 voorbeeld uit heel veel mogelijkheden  ik som er nog een paar op :

Stoppen met roken (maar dit is een zeer moeilijke omdat er enige wil moet achter zitten , hetzelfde voor afvallen het is geen hokus pokus !

Fobieën , angst , depressie , burnout , bedplassen , stotteren , vliegangst , rijangst , regressie , chair to chair therapie , relaxatietherapie .

Mijn favoriet waar ik heel veel plezier uitput is pijn wegnemen , ja je leest het goed pijn wegnemen deed ik al zeer veel, Altijd een goed gevoel als ze je bedanken . Je leest het goed er zijn eindeloos veel mogelijkheden .

Ook wie bang is van de prik voor de tandarts kan ik helpen ,door ervoor te  zorgen dat als je bij de tandarts komt die plaats aanraakt , en dat deze ongevoelig wordt .Waardoor het voor kinderen een fijnere zaak is naar de tandarts te gaan . Ik kan je zelfs begeleiden naar de tandarts  indien dit nodig of gewenst zou zijn .

De ene persoon is er vatbaarder voor dan de andere de ene zal met 1 sessie genoeg hebben de andere heeft er misschien 2 tot 3 nodig . Ik ben daarover eerlijk.

Onder de knop foto's vind je ook korte filmpjes ,  deze zijn van een hypnose demo show . Ik doe deze personen dan dingen doen die niet mogelijk zijn indien de personen niet in hypnose zouden zijn . Ik vermeld dan waarvoor we het gebruiken dus het is amusement en tegelijk leerrijk . Daarin kom je te weten hoe sterk hypnose is , en zie je dat mensen onder hypnose ook dingen weigeren als ze iets niet willen . 

Heb je nog vragen je kan steeds contact opnemen via contact .