Onze voorwaarden

We zijn verplicht onze voorwaarden online te zetten , deze voorwaarden omvatten het volgende.

1.U gaat ermee akkoord de voorwaarden te aanvaarden , indien u dit niet wilt kan u steeds contact met ons opnemen.

2.Wie de website raadpleegt wordt gemonitord , dit wil zeggen dat we weten hoeveel mensen er op de site geweest zijn niet wie er op de website gekeken heeft dit is bij de meeste sites zo.

3. Dingen die georganiseerd worden en waarvan u vooraf een betaling doet ter bevestiging van een of ander hypnose evenement , kan de betaling in geen geval terug gevorderd worden , tenzij er een fout in het systeem zou zijn dan zal dit gecorrigeerd worden .

4.Je bent zelf aansprakelijk voor jezelf en of familieleden op een evenement, als er dus een kind wegloopt of valt zich bezeert of uzelf kan ik daar niet voor aansprakelijk gesteld worden .

5. Wanneer er een evenement geplant is en u daarvoor reeds betaald heeft, en het evenement gaat niet door wegens overmacht dan kan ik daar niet voor aansprakelijk gesteld worden, maar dan kan u een waardebon krijgen van dezelfde waarde voor een nieuw evenement dat gepland wordt waar u dan kan van genieten .

6.Mensen die een evenement aanvraag doen en waarvoor akkoord gegeven wordt en dit online betaald wordt / is kan ook het bedrag niet meer teruggevorderd worden , omdat het een inplanning in een agenda betreft , indien het overmacht hospitalisatie betreft of andere kan mits een bewijs daarvan een terug storting bekomen .

7. Bij evenementen waar u eventueel aanwezig bent kunnen er foto's worden genomen , alsook kan er gefilmd worden, u gaat ermee akkoord dat u daar geen bezwaar tegen hebt dat er daarvan delen online gezet worden . Indien u hier niet mee akkoord gaat kan u mij mailen . 

8.Evenementen kunnen zonder waarschuwing bij overmacht geannuleerd worden .

9. Algemeen voor een hypnose sessie of een hypnose evenement waaraan u deelneemt of wilt deelnemen zal u medische aandoeningen niet achterhouden en deze vooraf meedelen , indien u dit niet doet kan ik niet aansprakelijk gesteld worden indien er zich complicaties zouden voordoen .

10. Indien u algemeen onder hypnose geweest bent , zal er steeds en altijd geluisterd worden en stemt u ermee in de nazorg van u te laten bekijken , zodat beiden zeker zijn dat niemand in een licht hypnotische staat de plaats verlaat waar deze zich ook bevind.