Voor scholen werk ik educatief en tegelijk ook vermaak , er kan dan kennis gemaakt worden met hypnose . Meer en meer wordt hypnose weer gebruikt in therapie , waar we vele mensen kunnen mee helpen . Daarom kan in een school eventueel een dag geïmplementeerd worden , waarin we zowel met de leerlingen / leraren (leraressen) en of directie leuke dingen gaan doen, hangt ervan af waarin het gekaderd wordt . 

Wat kun je verwachten :

Een kennismaking met hypnose waaronder er antwoorden op de vragen worden gegeven . Dan laten we de vrijwilligers (boven de 7 jaar) die hypnose willen, de hypnose ervaren . We tonen dan ook de kracht van hypnose en tonen dan ook aan hoe fijn hypnose is, zowel  tijdens en na .

Kortom het is een leuke materie waarmee je veel kan doen . Je krijgt een fijne ervaring en vermaak. Omdat het vooral educatief is , doe ik dit gratis (enkel voor scholen die het educatief willen gebruiken ).

Indien je dit geheel op opendeurdagen wil gebruiken dan kan er een klein bijdrage in rekening gebracht worden in samenspraak met de school (hangt af van wat je wilt en hoelang).