Biografie

Wie ben ik:

Mijn naam is Daniel De Roock , ben geboren te Ninove in het jaar 1968 . Ik kom uit een gezin met 5 kinderen waarvan 4 zussen, waarvan ééntje overleden . Ik heb legerdienst gedaan te Duitsland Spich . Ik heb een gezin gesticht en ben naar Gent komen wonen in 1991 en ondertussen 27 jaar gehuwd, samen hebben we 3 kinderen 3 mooie meiden . 

Hypnose fascineerde mij van jeugd af aan na ten eerste een hypnose show gezien te hebben in het leger bij de dag van de soldaat. Later zag ik een optreden van een hypnose show. Daardoor heeft het me  eigenlijk altijd geïntrigeerd , Ik heb er alleen weinig mee gedaan , door werk en andere omstandigheden . Deze lieten het niet toe tot daar. Heden heb ik dan  voor mezelf besloten om een website op te zetten nadat ik reeds geruime tijd geleden een cursus gevolgd had .En met succes mensen help , voor mij maar ook voor de mensen die ik al geholpen heb.

Wat is dit een mooi beroep ,  de mensen die ik geholpen heb zijn mij enorm dankbaar en ik hun. 

Ik zou geen hypnose shows doen moesten de mensen hypnose kennen zoals het is. Het is deels door shows stuk gemaakt en in een slecht daglicht gezet. Niets is wat het lijkt . Het is gewoon fantastisch en dat merk je nu in dit schrijven.

ik wijk af van mijn biografie en waarom ... Omdat hypnose niet meer weg te denken is , Ik heel flexibel ben daarin en zelfs aan huis kom . Mensen zijn meestal liever in hun eigen omgeving. Dit is voor hun betrouwbaarder .

Nog dit Ik ben in het bezit van een diploma, ook aangesloten bij de NGOH & Amerikaans diploma en een ondernemingsnummer . Ik oefen dit momenteel uit in bijberoep . 

Alvast groeten .

"Daniel"